Theo Francken en Philippe Close.
Volledig scherm
Theo Francken en Philippe Close. © belga

Francken: "Brusselse burgemeester wil niet optreden in Maximiliaanpark om N-VA te treffen"

Dagelijks stromen in het Maximiliaanpark in Brussel opnieuw honderden migranten samen, ongeveer evenveel als een jaar geleden. Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken wijst voor de situatie in het park met een beschuldigende vinger naar Brussel en burgemeester Philippe Close (PS).

277 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Theo had Cools mooi op haar plaats gezet in Terzake. Met halve waarheden over Brussel staat ze terug een trapje hoger op de linkse ladder des ongeloof. / Schandalig hoe de (Franstalige) sossen de immigranten uitbuiten om er geen harde munt maar politieke munt uit te slaan. Dat inhumaan politiek spel zal zich ooit ongetwijfeld tégen hen keren.
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Als Francken en Jambon hun werk zouden doen dan zaten die mensen nu niet in dat Brussels park, De Brusselse burgemeester moet toch de landsgrenzen niet bewaken. NVA met zijn Aldiministers zijn een schande voor België en vooral Vlaanderen.
  • jack vandenhende

    6 jaar geleden
    @Eddy Vandeweyer , uw teleurstelling zal volgens mij gigantisch groot zijn na 14 oktober , man toch , wat een onzin verkoopt jij allemaal . Maar ja van een linkse nitwits , kan en mag je niets anders verwachten .
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Diane Bernaerts, Als ik het zo lees, heeft de overheid haar in elk geval 25 jaar lang niét laten stikken. reactie van u op artikel van 08/08,“Mijn zus zou maar enkele dagen leven. Ze werd 25 jaar en ze had zorg nodig. Maar overheid liet haar stikken”, blijkbaar hebben meer gevoel voor de economische vluchteling die bed en ontbijt gratis wil voor zijn doortocht naar droombestemming. Eigenschap van politiek correct.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Overal waar een socialist burgemeester is Eddy Vandeweyer loopt alles vierkant.Close is Burgemeester en hij moet zijn kot OP KUISEN niet aan Francken die stal uit te mesten.Eddy droom verder geen enkele gedupeerde van Arco zal zijn geld terug zien 2 x afgekeurd.Leterme en Reynders wisten dat al toen ze die Arco regeling troffen dat Europa dat nooit zou goed keuren.