Rv
Volledig scherm
© Rv

Schrijnende beelden in crèche: peuters met luiers vastgebonden aan armen en benen

KindermishandelingIn Rusland is een schrijnend geval van kindermishandeling aan het licht gekomen. Peuters lagen met twee in een wieg, vastgebonden aan armen, benen en soms zelfs de nek. Een nieuwe werkneemster maakte naar eigen zeggen beelden om het schandaal aan het licht te brengen. Of is zij net diegene die alles in scène gezet heeft om de crèche in Astrakhan in opspraak te brengen? Dat zal het onderzoek moeten uitwijzen.

6 reacties

  • Omer Yalin

    6 jaar geleden
    Rusland verschiet niet echt! Ik nam mijn ouderschapsverlof en 1j loopbaanonderbreking omdat zo n klein kind dat nodig heeft wij zijn met twee en kunnen dat wel aan maar voor somnige isxdat moeilijk toch als ik begon met werken waren mijn kinderen ongeveer 1.5 dus verston ik echt wel of er iets fout was bij de chres gelukkig altijd content geweest. Spijtig met dit systeem dat alleen staande moeders of vaders dit niet kunnen halen
  • Gina Zutterman Herssens

    6 jaar geleden
    Schandalig och arme die kindjes,scène?? Grote twijfels daaromtrent triest als je dat moet meemaken echt schokkend zelfs
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Toch goed onderzoeken of dit alles niet in scène gezet is. Het weinige dat ik kan zien, lijkt me te proper; het rijmt niet met een crèche die haar kinderen ernstig verwaarloost.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Laat anderen eens voor je kind zorgen. Het zou toch oh zo veel beter zijn dat de ouders hier zelf voor konden zorgen. Het is toch zo gemakkelijk om hierover een wet te maken. Alleen, JE MOET WILLEN. Maar zo'n wet kost iets, en dan zijn de winsten van de politici kleiner. DAT IS HET PROBLEEM.
  • patrick Gorra

    6 jaar geleden
    En bij ons ......?????????