Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Belgische piloten ingezet om staking in Nederland te breken

Belgische piloten die als zelfstandige bij Ryanair aan de slag zijn, werden door de Ierse lagekostenmaatschappij gevraagd om vandaag in Nederland vluchten uit te voeren en zo de staking te breken. Dat berichten verschillende media en wordt bevestigd bij de vakbond CNE. 

28 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Belgische ratten dus.....
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Maar waarom zwijgen de piloten dat ze staan aan te schuiven om in Ierland ingeschreven te worden omdat ze daar veel minder belastingen moeten betalen!!Hetzelfde in Luxemburg,Monaco,enz.
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Er bestaat gevaar voor het verlies 80% van alle normaal betaalde werkplaatsen. Bovendien doet iedereen wat hij wil, toch? Misschien moeten zij verder hun huis of auto afbetalen, als zij dan door opgedrongen stakingen niet aan de slag kunnen.. tja.. Nuchter denkende Hollanders pakken het economisch weer beter aan. Arm stakend België.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Als je als zelfstandig piloot gaat vliegen ben je dan geen schijnzelfstandigen of telt dit alleen voor de gewone werkman?
  • Paul WALRAVENS

    6 jaar geleden
    Als je als vakbond altijd maar het onderste uit de kan vraagt, Dan breekt de kan! Als Ryanair failliet gaat of stopt, weer zoveel jobs verloren ! Vakbonden vinden dat niet erg, Elke werkloze is kassa kassa ! Niet te verwonderen dat ze de vakbonden liever buiten houden. Wat natuurlijk niet belet de geldende regels van tewerkstelling te respecteren, zelfs voor Ryanair !