Omstreeks kilometerpaal 50 is er een Palmstop.
Volledig scherm
Omstreeks kilometerpaal 50 is er een Palmstop. © Galicia

De dodentocht nadert: loodzwaar, pijnlijk en vermoeiend, maar dit zie je waarschijnlijk over het hoofd

Bornem maakt zich op voor een 49ste editie van de dodentocht. Over enkele uren starten 13.000 waaghalzen aan hun tocht van maar liefst honderd kilometer. Ze vertrekken waarschijnlijk vol goede moed, maar de kans is groot dat het tij onderweg zal keren. Met onderstaande tips van experts, geraken jullie misschien weer enkele kilometers verder.

9 reacties

  • GUY Vloemans

    6 jaar geleden
    Veel succes aan alle deelnemers en vooral aan Philippe voor de eerste keer. waar een wil is,is een weg.Anke zal helpen!!
  • Carine Van den Berghe

    6 jaar geleden
    Veel succes aan alle deelnemers en vooral aan mijn zoon.
  • Lucia Aicul

    6 jaar geleden
    Spijtig dat het vandaag geen code oranje is.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Als ze dan doodvermoeid aankomen ,al of niet met open blaren op de voeten, dan "hebben ze zich goed geamuseerd"(sic). Ik ben geen masochist, ik blijf wel de gazet liggen lezen op de sofa, zonder blaren op mijn voeten en met een pint binnen handbereik. Ieder zijn pleziertje van harte gegund.
  • Thierry De Gang

    6 jaar geleden
    Blaren krijg je door teveek wrijving wat wilt zeggen dat je het verkeerde schoeisel als lagen sokken aan hebt. Punt opgelost en geklaard. Muziek is niet echt nodig, volk genoeg rondom jou voor en om hetzelfde en om de nachtrust of vermoeidheid is simpelweg een slechte voorbereiding ook een oorzaak!