Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kris Peeters wil overleggen met Europese collega's over Ryanair

Minister van Werk Kris Peeters (CD&V) zal contact opnemen met zijn Europese collega-ministers in de EU-landen waar een sociaal conflict heerst bij luchtvaartmaatschappij Ryanair. De CDV-vicepremier wil de violen gelijkstemmen in de komende maanden en onzekerheid bij werknemers en bedrijven vermijden.

38 reacties

  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Die brief van Peeters heeft blijkbaar dus totaal geen indruk gemaakt bij Ryanair, integendeel, Peeters heeft alleen zichzelf onstervelijk belachelijk gemaakt. Hij graaft zijn eigen put dieper en dieper zonder het te beseffen. Burgermeesterschap is een utopie en als eventueel EU commissaris gaat hij de EU politiek nog ongeloofwaardiger maken dan als deze dat al is.
  • Gilbert De Meyer

    6 jaar geleden
    mijnheer Peeters zou je niet beter met de vakbonden gaan spreken? dit overtreft toch alles.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Meneerke Peeters maakt ons allemaal onsterfelijk belachelijk met zijn kwakzalverij.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Maar Mnr Peeters toch, wat trekt die vent in Ierland zich daarvan aan, voor hem zijn dit lege woorden. Integendeel, hij zal zijn personeel nog meer den duvel aandoen. Maar als de gehele EU hem nu al eens een vliegverbod zou geven van 3mnd, dan zit ge echt in zijn geldbeurs en zal hij de EU wetgeving qua personeel en schadevergoedingen passagiers wel moeten naleven. De prijzen gaan dan misschien wel omhoog maar ook de kwaliteit hé!
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    De baas van Ryan Air zit nu te bibberen op zijn stoel. Konden die piloten en andere werknemers van Ryan Air niet lezen als ze hun contract tekenden ? Niet content, bol het af. Zo straf je uw baas en laat je de reizigers niet boeten. Maar vakbonden straffen liever de gewone man ipv diegenen die ze echt willen treffen. Vakbonden zijn schijters.