REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

TT. Valencia haalt nog een concurrent voor Batshuayi - Wat met Musonda? Geen rugnummer meer bij Chelsea, geen registratie voor Premier League

VoetbalHet nieuwe voetbalseizoen is intussen afgetrapt, maar toch trekken sommige clubs nog graag hun geldbuidel open. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar het Oosten en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

21 reacties

  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Die kan voetballen, daar moeten we niet aan twijfelen!
  • Murri van Zwijndrecht

    6 jaar geleden
    Spijtig voor Musonda. Volg hem al van zijn 8 jaar maar heb hem zelden zien spelen... echt vreemd
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    De foute keuze ligt niet bij de jonge Musonda ,maar zijn foute entourage ,wilde op korte tijd veel euro's verdienen op het hoofd van deze jonge man. Als jongen van 16 jaar zijn ze enorm beïnvloedbaar en lichtgelovig. Hopelijk komt het goed want talent heeft Musonda wel en dat zo maar niet verdwenen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    over roepen gevaletje als het voor zijn papa zijn naam niet was zat hij waarschijnlijk ook in een bende
  • Ramon Simon

    6 jaar geleden
    Even opgezocht, wow. Musonda is op zijn 16de vertrokken bij Anderlecht en heeft sinds 31 wedstrijden gespeelt. Nu 22 en staat nergens met zijn carrière. Grootste fout was Anderlecht de rug toekeren. Kan terugkomen bij een rechterkolomploeg in België, zoals zovelen die van top in België meteen weg wouden om daarna terug te komen bij een stap lager.