Twitter/Getty
Volledig scherm
© Twitter/Getty

“Ik heb een paar vijzen los. Ik heb het nooit echt geweten. Tot nu”: zo ging het gesprek tussen mecanicien die vliegtuig kaapte en luchtverkeersleiding

BuitenlandDe Amerikaanse krant The Seattle Times heeft een transcriptie gepubliceerd van het gesprek dat zich afspeelde tussen de mecanicien (29) die vanmorgen een passagiersvliegtuig kaapte op de luchthaven van Seattle en de luchtverkeersleiding (ATC). Volgens de politie is er geen sprake van terrorisme, maar gaat het om een wanhoopsdaad.

18 reacties

  • frans wimpers

    6 jaar geleden
    iemand die zelf zegt dat hij een paar vijzen los heeft is nog niet zo zot maar wel bewust met een zelfmoord poging bezig
  • Danny De Graeve

    6 jaar geleden
    RIP jongen!
  • Jacky Vangatoven

    6 jaar geleden
    Geen zot, geen terrorist maar iemand die er een eind aan maakt. Respecteer dat. Die mens was kapot, en voor mensen met een depressie is er in America geen hulp tenzij je geld genoeg hebt. Een schande hoe sommigen reageren op iemand die zelfmoord als de enige uitweg ziet.
  • Mathias Lunders

    6 jaar geleden
    Geen terrorist, duidelijk 2 lagen 2 gewichten. Het verbaast me hoe ze zo snel tot die conclusie zijn gekomen terwijl onderzoek nog gaande is.
  • Sandra Adriaens

    6 jaar geleden
    Dit is de meest rock n roll achtige daad ooit. Met een passagiersvliegtuig wegvliegen, een paar loopings doen, (goede) grappen maken met de verkeerstoren en dan crashen. Waarschijnlijk zo stoned als een garnaal.