David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

8.178 deelnemers halen eindstreep Dodentocht: sommige wandelaars bezondigen zich aan spoorlopen

Van de 13.000 ingeschrevenen aan de Dodentocht kwamen er uiteindelijk 11.752 aan de start, exact 8.178 hebben de finish gehaald. De wandelaars hadden tot 21 uur de tijd om de 100 kilometer af te leggen. Officieel zijn er 1.685 opgevers maar dat aantal ligt in realiteit hoger aangezien niet iedereen een opgave aan de organisatie meldt. Enkele van de wandelaars bezondigden zich ook aan spoorlopen. Dat blijkt uit beelden die genomen werden aan een spooroverweg.

49 reacties

  • Marinus Verbelen

    6 jaar geleden
    voor al diegene die hem uitgestapt hebben, super prestatie en ik ben trots op julle allemaal. Maar volgens Werner zijn er blijkbaar ook bedriegers??? Aan die enkelingen, ten eerste bedrieg je enkel jezelf en ten tweede, ik zou er niet graag mee getrouwd zijn. Wie voor zoiets bedriegt en uiteraard ook liegt, doet dat over alles, constant en tegenover iedereen.
  • Natalie Verschelden

    6 jaar geleden
    Ik heb hem gisteren ook uitgewandeld en ben daar super fier op!!! We waren met een groep van 18 goededoelstappers en hebben hiermee meer dan 15000 euro opgehaald voor het goeie doel “to walk again “
  • Marie-yolande Vandersmissen

    6 jaar geleden
    Proficiat aan alle deelnemers jong en oud,de moed en vreugde kunnen wij niet voelen,daarom moet je deelnemen aan de dodentocht.Spijtig van die spoorlopers,dat is weinig respect tonen voor de andere deelnemers.
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Respect voor iedereen die meegedaan heeft of ze het nu gehaald hebben of niet.
  • Werner De coninck

    6 jaar geleden
    Tussen Bornem en lippelo een deelnemer gezien die opgehaald werd door zijn vrouw met de auto! Doch in de namiddag in Puurs weer op pad!