RV
Volledig scherm
© RV

Lindsey gaat paar keer op date met man, maar besluit dat hij niet is wat ze zoekt. Het is het begin van 13 jaar pure terreur

BuitenlandHet leek even of het geluk haar weer toelachte. Toen de Britse Lindsey Goldrick Dean (48) zich na de scheiding van haar man samen met een vriendin aan online dating besloot te wagen, ontmoette ze al snel iemand met wie het klikte. Maar hoe beter ze financieel adviseur Paul Curran (51) leerde kennen, hoe meer vreemde dingen ze begon op te merken. Tot ze tot de conclusie kwam dat hij toch niet was wat ze zocht. Na vier dates zette ze er een punt achter. Of dat probeerde ze toch.

14 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Manieren genoeg voor deze online stalker offline te halen oa zijn provider en/of de hosting aanspreken of aanklagen en in het uiterste geval hackers op deze zot loslaten. Fysiek een lesje laten leren dat em nooit meer vergeet,loser.@meissner: zíj maakt er een zootje van? Ook zo ne zot, zeker?
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    alain schils: en wie garandeert dat die mensen die je bij een koffietje komen "versieren" wel normaal zijn? Erg genoeg is dat, dat je tegenwoordig constant op je hoede moet zijn, mannen net zowel als vrouwen! Ik heb het nog al gezegd: het internet is nergens goed voor...
  • Johannes Meissner

    6 jaar geleden
    Lekker sappig, maar wel een zooitje wat ZIJ ervan bakt. Ik wil ook met een miljonairsvrouw trouwen. Het sprookjes boek ligt bij mij in de kast en ik lees het elke avond. Dat helpt.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    A-team contacteren, bestaat echt.
  • Lutgard Crombez

    6 jaar geleden
    Is dat nu zo moeilijk als het niet klikt van een partij die los te laten, je kunt toch niemand dwingen met tegenzin van je te houden.