Het uitzicht vanuit de opvang.
Volledig scherm
Het uitzicht vanuit de opvang. © Facebook God's Little People Cats Rescue

Droomjob voor kattenfans: word betaald om op 55 katten te passen op prachtig Grieks eiland

Altijd al je eigen kattenopvang willen runnen op een idyllisch Grieks eilandje, om daar ook nog voor betaald te krijgen? Stof dan je cv af, want je droombaan is beschikbaar.

15 reacties

  • Naduah Goormans

    6 jaar geleden
    Hallo ik en mijn partner ferry zijn geintreseert houden erg veel van dieren en hebben zelf 15 katten gehad Ik ben 26j en Ferry is46j misschien tot later we hopen van wel Om deze schatjes te verwennen en misschien een gouden mandje te bezorgen
  • Ton van den Dries

    6 jaar geleden
    Wij willen graag deze taak op ons nemen wij zijn een echtpaar uit Nederland al ruim 30 jaar ervaring met katien en het lijkt ons geweldig om voor deze poezebeestjes te zorgen en verzorgen m.v.g.Ton en Gonny van den Dries
  • Benny De Keyzer

    6 jaar geleden
    Ik heb zelf een kat die ik doodgraag zie, maar 55 katten is toch iets te veel van het goede.
  • Stefanie-Elisabeth Mortier

    6 jaar geleden
    Jammer dat je ouder moet zijn dan 45... Ik heb een hart voor dieren en zou dat niet erg vinden om tussen al die lieverdjes te wonen... Zou zelfs andere diertjes ook opvangen indien nodig... Ah ja succes met je zoektocht zou ik zeggen.
  • Carmen Van de casteele

    6 jaar geleden
    Een droomjob voor wie echte kattenvriend is, voor zo iemand speelt het geen rol of het een raskat is of een doodgewone straatkat en bovendien het is niet alleen de aangename dingen van de poezen, men moet er ook de minder aangename bij nemen, zoals braaksel opkuisen...en iemand die niemand moet achterlaten, kan zo volledig voor deze droomjob gaan.