De Zuidfoor neemt heel wat parkeerplaatsen in, waardoor veel bestuurders hun auto vaak parkeren waar het niet toegestaan is.
Volledig scherm
De Zuidfoor neemt heel wat parkeerplaatsen in, waardoor veel bestuurders hun auto vaak parkeren waar het niet toegestaan is. © BELGA

Opgelet voor valse parkeerwachters aan Zuidfoor: "Wie weigert, vindt voertuig vaak beschadigd terug"

Aan het Brusselse Zuidstation worden mensen die zich in de omliggende straten parkeren de laatste tijd aangeklampt door valse parkeerwachters die hen proberen af te persen. Dat melden La Capitale en Bruzz en wordt bevestigd door de politiezone Brussel Zuid. 

32 reacties

  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Brussel-foor, ik kom daar al jaren niet meer. Vroeger was het er leuk over de foor slenteren, nu ben je meer bezig met het verhinderen van diefstal, zorgen dat je auto niet bekrast kan worden en het vermijden van opstootjes. Nee, de gezelligheid van de foor is al 20 jaar verdwenen.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    De lakse politiek is verantwoordelijk voor alles wat hier scheefgroeit. "Kleine" criminaliteit wordt oogluikend toegelaten en dat wordt dan grotere criminaliteit. Justitie ziet zelfs het verschil niet meer.
  • Gudo Courtois

    6 jaar geleden
    Foto nemen perfect idee
  • Tom De Bondt

    6 jaar geleden
    In Italië ook meegemaakt. Situatie omgekeerd: Foto van hem getrokken en gezegd dat als er ook maar een kras op mijn auto zou staan ik naar de politie zou gaan en er voldoende geld voor zou over hebben om mensen te vinden die hem zouden vinden en hem leren dat hij zoiets niet meer moest doen. Hij is afgedropen.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    In Antwerpen zou dat ook vaak zijn naar verluidt omheen het Sportpaleis als er iets te doen is.