Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Photo News

De Block neemt maatregelen na panne op elektronisch platform voor apothekers

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block kondigt vandaag een reeks maatregelen aan na de storingen op het eHealth-platform. Zo werd een nieuwe website gelanceerd waarop statusupdates worden gegeven over mogelijke incidenten. Gebruikers kunnen via Twitter in 'real time' geïnformeerd worden bij pannes. Er worden ook versneld noodprocedures uitgewerkt om de continuïteit van de dienst te garanderen, staat in een communiqué. 

6 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    medisch geheim gedaan dank zij deze Want ieder mag kijken Het is niet in Belgie handen Wacht maar straks alles op internet Niemand word er beter door en goedkoper niks van!
  • Patrick K

    6 jaar geleden
    Weg met De Block, heeft al genoeg naar de vaantjes geholpen vooral bij apothekers.
  • KATY DE VUYSSERE

    6 jaar geleden
    Joris, het gaat hem niet over de software of webservices. Maar de gehele infrastructuur die plat lag. Heb je het artikel eigenlijk gelezen?
  • Prisoner 24601

    6 jaar geleden
    Die ITers of firma buitensmijten. Het zijn amateurs als je heden ten dage nog geen schaalbare redundante webservice kan opzetten.
  • Petros Verschueren

    6 jaar geleden
    Hopelijk na oktober een nieuwe Minister van Volksgezondheid met meer hersens. Er zijn veel dokters maar weinig geneesheren en vrouwen.