Jupiler Pro League - Antwerp na 0-1 zege in Moeskroen tweede in de stand

door
Belga
Leestijd 1 min.

Met een 0-1 zege in Moeskroen is Antwerp zaterdag op de derde speeldag naar een voorlopig tweede plaats opgeklommen in de Jupiler Pro League. Bij de rust stond de 0-0 nog op het bord. William Owusu scoorde het enige doelpunt van de partij negen minuten voor tijd. Eerder op de dag won Zulte Waregem met 4-0 van Eupen en draaiden Standard - Cercle (0-0) en Sint-Truiden - Lokeren (1-1) op een gelijkspel uit. Leider Club Brugge won vrijdag al met 3-0 van Kortrijk en behield zo het maximum van negen punten. Antwerp volgt met zeven punten en kan zondag opnieuw voorbijgegaan worden door RSC Anderlecht, dat om 18u00 op verplaatsing bij Charleroi speelt, en bijgebeend worden door Racing Genk, dat om 14u30 in Oostende aan de aftrap staat. Gent en Waasland-Beveren sluiten om 20u00 de speeldag af.