De Canadese premier Justin Trudeau
Volledig scherm
De Canadese premier Justin Trudeau © REUTERS

"Wij hebben geen vrienden": Canada staat er alleen voor in diplomatieke rel met Saoedi-Arabië

Canada kan op weinig internationale steun rekenen in de diplomatieke rel met de Saoedi's waarin ze vorige week verwikkeld raakten na een kritische tweet van de Canadese Buitenlandminister over de arrestatie van mensenrechtenactivisten in Saoedi-Arabië. 

80 reacties

  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Canada moet beseffen dat echte vrienden niet bestaan als het erop aankomt .Ik zie wel tekenen die er op wijzen dat vele landen de pedalen kwijt zijn waaronder het V.K. en de U.S.A. ,zij spannen samen tegen Rusland in verband met de gifdoden ,ondanks het feit dat ze geen bewijzen hebben tegen Rusland net zoals indertijd met Irak .Rusland is dan weer te vriend met Iran ,de Saoedie's ,Turkije en nog enkele tegenstrijdige landen .
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    @Albert, waarom moeten wij ons aanpassen als we naar ginder gaan en als zij naar hier komen moeten zij dat niet. Voor mijn part, erkennen ze de mensenrechten niet, moeten ze hier ook niet zijn.
  • Bibi Van Keer

    6 jaar geleden
    Een schande dat de westerse landen Canada hier niet steunen
  • Koen Wallem

    6 jaar geleden
    Iemand die je continu beschimpt zal nooit staan te springen om dadelijk voor jou in de bres te springen.
  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Die Linkse president van Canada denkt nog steeds dat Europa nog steeds Links zijn. Niet. Ze zoeken het maar uit tis ons probleem niet.