© *

thumbnail: null
thumbnail: null

Meisje met trucje om borsten groter te doen lijken is internethype

De 21-jarige Natalie Boucher uit het Australische Brisbane heeft een trucje om haar boezem voller te doen ogen. Het enige wat je nodig hebt? Wat make-up en een paar kwasten om die aan te brengen, zo bewijst ze in haar razend populaire YouTube-video.

vwh

De blonde blogster, die al sinds 2007 actief is op YouTube en in het dagelijkse leven werkt als verpleegster, brengt eerst een donkere concealer aan om wat schaduw te creëren rond haar boezem, nek en sleutelbeen.

Daarna brengt ze een lichtere crème aan om de welving van haar borsten te beklemtonen. Ze kleurt ook tussen de donkere lijnen op haar schouders. De twee producten vermengt ze dan met behulp van een borsteltje, daarna neemt ze een foundation kwast om alles nog meer te blenden. Als laatste geeft ze de schaduw van haar decolleté een paars tintje omdat 'de schaduw van ons lichaam een koele ondertoon hebben'; Ze trekt ook een push-upbeha aan. Het resultaat? Optisch is haar boezem twee cupmaten groter. “Dit trucje is niet voor elke dag, maar het is leuk om mee te experimenteren en je decolleté iets extra’s te geven.”

De video is intussen al bijna vier miljoen keer bekeken, maar de blondine krijgt hier en daar ook een puntje van kritiek. In veel reacties onder haar filmpje komt terug dat ze ermee bewijst dat ze onzeker is over haar lichaam. Nochtans zegt Boucher in haar filmpje dat ze alle borsten mooi vindt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer