ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Piloten KLM dreigen met staking

Piloten van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM dreigen het werk neer te leggen. Piloten broeden op een staking als KLM niet voor vrijdag belooft hun werkdruk te verlichten. Dat blijkt uit een brief die de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) naar de eigen achterban heeft gestuurd, meldt de krant De Telegraaf.

3 reacties

  • Walter Mertens

    6 jaar geleden
    Die willen gewoon rijk zijn tegen hun 45ste en dan rentenieren . op kosten van de gewone mensen die hun laatste centjes bijeen geraapt hebben om ook eens te vliegen . sukkels
  • Sven Kerstens

    6 jaar geleden
    De mensen met het hoogste loon en de laagste werkdruk staken het meest lijkt meer en meer. Tot vorig jaar was ik piloot bij KLM. Nooit wat van hoge werkdruk gemerkt. Schandalig als deze piloten gaan staken om die reden.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Wat is dat toch met al die stakingen. Tegenover 30-40 jaar geleden is alles tegenwoordig perfect geregeld en staat de moderne techniek ten dienste van iedereen, maar toch is men met niets meer akkoord of tevreden. Het wordt iets”besmettelijk” dat staken en enkel bedoeld om “iets” te krijgen wat anderen ook hebben. Spijtig maar de wereld is om zeep. Het gaat te snel en niemand kan dit tempo nog volgen!