E Herts Rural Police
Volledig scherm
© E Herts Rural Police

Dolgedraaide aannemer vernielt gloednieuwe huizen omdat klanten hun facturen niet betalen

Een Britse aannemer is in Buntingford, Hertfordshire, doorgeslagen omdat zijn klanten hun facturen niet op tijd hadden betaald. Letterlijk doorgeslagen. De man nam een graafmachine en boorde zich door een rij dure nieuwbouwwoningen, luttele weken voor de eigenaars er hun intrek in zouden nemen.

183 reacties

  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Groot gelijk had hij want van het gerecht is toch nooit heil te verwachten.
  • Julien Tijtgat

    5 jaar geleden
    Goed gedaan als je iets laat doen moet je maar betalen en andersom moet ook kunnen
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Waarom wordt die man opgesloten? Juridisch gezien heeft hij enkel zijn eigen spullen vernield.
  • nico ghijs

    5 jaar geleden
    Vind dit een beetje dubbel. Eerst de volledige factuur betalen om nadien met de gebreken achter te blijven van een aannemer die zogezegd niet aansprakelijk zou zijn...gebeurd meer en meer. Er zou beter een clausule worden opgemaakt bij de bank zoals een huurwaarborg zodat een percentage van de factuur op een vaste rekening staat bij de bank bij overeenkomst word die aan de aannemer uitgekeerd na een jaar en bij discussie via de rechter. Probleem opgelost.
  • Benny Verhamme

    5 jaar geleden
    Als meerdere klanten niet betalen is er duidelijk meer aan de hand. Zijn werk was misschien niet zo goed. Ook ooit met een aannemer gewerkt die ook kosten probeert aan te rekenen voor niet geleverde prestaties, dingen dubbel aanrekenen. Een verhaal heeft 2 kanten en het feit dat het meerdere huizen zijn is op zich al meer dan verdacht.