AP
Volledig scherm
© AP

Zaakwaarnemer Courtois vertelt hoe transfer naar Real Madrid tot stand kwam: "Als zijn familie in Londen zou wonen, zou hij bij Chelsea gebleven zijn"

La LigaOmdat de transferdeadline in Engeland stilaan dichterbij kwam, zette Thibaut Courtois vorige week zelf druk op Chelsea. Door niet op te dagen bij de Londense club wilde onze nationale nummer één zijn droomtransfer naar Real Madrid afdwingen. Iets wat uiteindelijk ook lukte. Nu vertelt zijn zaakwaarnemer Christophe Henrotay dat Courtois met stress kampte. "Hij heeft zich geëxcuseerd bij Chelsea", zei Henrotay aan de BBC.

23 reacties

  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Blijft men nu schrijven over die overroepen doelman. Die gasten kiezen niet voor hun gezin maar voor het geld. Als Courtois 2000€ per mand zou krijgen bij real Madrid dan zat hij nu nog bij Chelsea.
  • daniel vanroelen

    6 jaar geleden
    Gelijk dat je in spanje speelt naar als ik zien de vrouw is de baas in huis
  • Liliane Vervliet

    6 jaar geleden
    De onnozele reacties ! Hij hoeft echt niet te zien om 50000 € meer of minder te verdienen ! Hij wil gewoon bij zijn kinderen (en misschien zijn ex )zijn .
  • georges quintelier

    6 jaar geleden
    Waarom is Courtois dan niet bij Atletico gebleven,bij zijn kinderen...
  • jan desimpel

    6 jaar geleden
    Grap van het jaar. Hij krijgt iets minder loon ( een miljoen) maar wel contract voir zes jaar. En over zijn nevencontracten zwijgt men zedig..en bovendien is zijn alimentatie drastisch verminderd..En de man heeft gelijk..