rv
Volledig scherm
© rv

Seksfeestje Langemark: ex-zakenpartner zat samen met fotograaf in maïs

De foto’s van het seksfeestje in Langemark zijn genomen door een amateurfotograaf, ingehuurd door Nicolas A., de ex-zakenpartner van Rik Ostyn, eigenaar van restaurant en zomerbar La Brasa. Dat heeft hij volgens zijn advocaat vandaag aan de onderzoekers verteld. A. zegt dat hij in opdracht van iemand anders handelde en dat hij niks met de verspreiding van de beelden of de chantage te maken heeft.

197 reacties

  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Feestje voor- en/of achteraf is hen (ge/ver)gunt ! want alle radertjes in de blauwe fabriek werken en verdienen wat verzekerde privacy voor feestjes in de toekomst.(zoals bij de vroegere (beton)boeren en straks de nieuwe...en als je nu goed op let om te "beleggen" kan je ook mee feesten en misschien vervroegd op pensioen gaan en... lid of naakte eigendom worden van zo'n politiek clubje, gewoon doen.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Waarom mag die natuurfotograaf geen vogeltjes en naaktpoezen fotograferen? Misschien is dat maisveld zijn privébezit en zijn die blauwe vogels (zeldzaam, met uitsterven bedreigd) per ongeluk voor zijn lens gaan paraderen. Wat me nog het meest stoort is dat er hier wel prioriteit aan gegeven wordt door het parket, enkel omdat het om een politieke vogelaar gaat. Kostprijs???
  • Ludo Hermans

    6 jaar geleden
    Politieker roept medelijden op! Ja, en wij (de brave burger) dan! Voor wanneer??
  • Ronny Van Wijngaerden

    6 jaar geleden
    verkiezing in aantocht, moet zijne kop toch overal laten zien.
  • louis pippers

    6 jaar geleden
    de rode balletten zijn terug