John Crombez en Renaat Landuyt.
Volledig scherm
John Crombez en Renaat Landuyt. © Photonews/Benny Proot

Crombez voelt zich niet aangesproken door kritiek van partijgenoot Landuyt

PolitiekSp.a-voorzitter John Crombez voelt zich naar eigen zeggen niet aangesproken door de kritiek die zijn partijgenoot Renaat Landuyt vandaag heeft geuit op de traditionele partijpolitiek. Die benadrukt volgens Landuyt te veel bestaande verschillen, terwijl hij zelf meer op zoek wil gaan naar oplossingen en een consensus.

21 reacties

  • jos lagae

    6 jaar geleden
    Zolang Crombez praat alsof hij voorzitter is van een partij met 80% van de stemmen zal het nooit lukken. Hij praat met een eigenwijze glimlach op zijn gezicht. Hij weet alles best. De anderen hebben allemaal ongelijk in zijn ogen!!
  • François THIJS

    6 jaar geleden
    Wat een hypocriet gedoe. Landuyt vergeet blijkbaar dat hij als vooraanstaande SP.A-er jarenlang mee de koers van de partij heeft bepaald. Nu het rode schip definitief slagzij dreigt te maken, verlaat hij als een rat de nationale politiek. Ik zou er niet van verschieten dat de man ooit op school is geweest bij de Jezuïeten. 'De SP.A staat er dramatisch voor, maar daar heb ik niets mee te maken, omdat ik mijn handen was in de onschuld.'
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Crombez reageert op zijn sossens: de ogen sluiten voor alles wat verkeerd gaat binnen de partij. De hoeveelste is dat nu al die niét akkoord gaat met de partijleiding. En nog altijd rinkelt er daar geen belletje. Maar kritiek op rechtse partijen hebben ze des te meer. Hoe wereldvreemd kan men worden aan de zijlijn.
  • marcel mampaey

    6 jaar geleden
    meneer Tom Faes wat heeft Bart de Wever met LANDUYT TE MAKEN alle onderwerpen zijn goed om de nva aan te vallen. zijn jullie nu echt zo wanhopig .
  • Aaa Aaa

    6 jaar geleden
    crombez en kritiek gaan niet samen op dit zinkend schip