Zoekactie in waterput om verdwenen zestiger te vinden

Op de Kalkensteenweg in Wetteren is woensdagochtend een grote zoekactie bezig in het onderzoek naar de vermiste Jean Vercarre (68) uit Wetteren. De man verdween midden juli en is sindsdien spoorloos. Zijn gewezen vriendin en een man met Roemeense roots zitten in het kader van de verdwijning in de cel.

Peter Dirix

De speurders, het parket van Gent, de Civiele Bescherming, de cel vermiste personen en het Disaster Victem Identificationteam focussen zich op de tuin waar Vercarre en zijn gewezen vrienden samen woonden. Meer specifiek doorzoeken ze een waterput. Dat gebeurde met een camera, maar ook zakte een speurder af in de waterput. Of er gezocht wordt naar een lichaam of naar een andere aanwijzing in de zaak, is niet geweten.

Vercarre verdween midden juni uit zijn woning in de Kalkensesteenweg in Wetteren. Hij vertrok voor enkele dagen naar het Duitse Aken, maar sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Enkele dagen na een eerste zoektocht in een andere woning in Wetteren, werden Vercarres ex-vriendin Roland V.R. (63) opgepakt en een man met Roemeense roots opgepakt. Zij zitten in de cel en verschijnen donderdag voor de raadkamer in Gent.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen