Tanja Dexters
Volledig scherm
Tanja Dexters © Kristof Ghyselinck

Nieuwe romance van Tanja Dexters zet meteen kwaad bloed: "Nee, ik ben geen echtbreekster"

CelebritiesTanja Dexters (41) en een rimpelloos liefdesleven: het lijkt niet samen te gaan. Na haar mislukte relatie met zakenman Miguel en korte avontuurtjes met toyboys Ignazio en Gillian, verloor Tanja nu haar hart aan Michael Peeters, een handelaar in luxe-auto’s. Maar ook die nog héél prille romance baadt nu al in een sfeer van roddel en schandaaltjes. ‘Waarom gunt niemand mij m’n geluk’, vraagt Tanja zich emotioneel af.

95 reacties

  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Hoe zou het intussen zijn met Valentina? Zich wellicht aan het opdoffen voor de schoolpoortfotosessie voor de boekskes op 3 september en dan op naar de kerstboomfotosessie en tussenin bij de nanny want Tania heeft het druk druk druk maar met wat eigenlijk? Neem een voorbeeld aan jouw (voormalige?) vriendin Ann Van Elsen, die heeft een gewone maar goede vent en zorgt voor haar (plus)kinderen ipv zich als een overjaarse puber te gedragen..
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Als Tania D , niet zo bekend was , dan had Michael haar niet eens zien staan en ook niet zien zitten . Dus kikt hij hier op , dat Tania bekend is en hij nu ook in de pictures komt te staan . Voor de rest denk ik dat dit niet echt liefde zou zijn of is . Lang zal het niet duren , als het een gewone werkman was dan wel .
  • Gerd Camps

    6 jaar geleden
    Na de feestdagen komt er een nieuw jaar en een nieuwe vrijer.
  • walter De Witte

    6 jaar geleden
    Ik ben 61 ben getrouwd en heb 2 kinderen. Tanja zou het mij toch 2x moeten vragen hoor ! Alee om te stoppen he. Spijtig genoeg zal ze mij dat nooit vragen want ben maar gewone werkmens. Maar ze heeft gelijk dat ze geniet van het leven.
  • Myriam Franssens

    6 jaar geleden
    Als iedereen eens voor zijn eigen deur zou keren, zou de wereld er veel mooier uitzien. Leven en laten leven.