Margriet op het huwelijk van Celien Hermans.
Volledig scherm
Margriet op het huwelijk van Celien Hermans. © KOS

Margriet Hermans weet eindelijk wat herseninfarct bij Celien veroorzaakte: "Een attractie in Phantasialand"

CelebritiesMargriet Hermans (64) blikt deze week in Dag Allemaal terug op het dubbele herseninfarct dat haar dochter Celien begin dit jaar trof. ‘Ik voel me daar schuldig om’, zegt ze.

17 reacties

  • Dieter Vandeputte

    6 jaar geleden
    In elk pretpark is het bij wet verplicht om de risico’s van het betreden van een snelle attractie ten toon te stellen , wat hier niet anders is. Ze betrad het voertuig wetende wat de risico’s zijn, zoals iedereen. Niemand treft hier schuld.
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    Gelukkig gaat het beter
  • Bjorn Borremans

    6 jaar geleden
    Amai, een coaster in Phantasialand die tot wel 150km/h gaat... Ik dacht dat de topsnelheid van de snelste van het park op 117km/h ligt, achja overdrijven moet kunnen zeker. De veiligheid in parken is topprioriteit, alles wordt gekeurd door de strengste keuringsorganisaties. Parken kunnen hun de negatieve publiciteit niet veroorloven na een eventueel ongeval. Als er al eens iets gebeurt is het meestal de bezoeker die zich superieur voelt en z'n eigen zin doet.
  • Katrien Van Vosselen

    6 jaar geleden
    beterschap xxx
  • Frederik De Keyser

    6 jaar geleden
    De medische wereld faalt alweer dus. Elke speciaist denkt in zijn eigen vakje. Die oorarts had verder moeten denken en doorverwijzen. Maar hij vindt niks en dan is de kous af. Geen geld meer aan te verdienen voor hem...