Florian Van Eenoo photonews
Volledig scherm
© Florian Van Eenoo photonews

Dankzij haar vriend, Evi Van Acker en... Koreaanse sokken: hoe Plasschaert zich tot wereldkampioene kroonde

ZeilenEmma Plasschaert (24) was even in het land. De wereldkampioene zeilen werd gisteren gehuldigd in Nieuwpoort en haar thuisstad Oostende. Vandaag zit ze alweer op het vliegtuig richting Australië voor wat vakantie in het thuisland van haar vriend, Matt Wearn - ook een zeiler. En daarna? Focus op Tokio 2020.

4 reacties

  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    Met dank aan de federatie of politiek zo U wil zal het niet zijn. De voetbalbond geeft honderdduizenden aan de spelers die derde werden. De wielerbond geeft een aalmoes aan de kampioen want de kampioenE krijgt niets.
  • SAM Bedfort

    6 jaar geleden
    Fantastische prestatie, maar die sokken en dat bijgeloof zijn echt onzinnig.
  • bernard deneckere

    6 jaar geleden
    Hoor net dat onze vet betaalde gladiatoren (coureurkes en voetballerkes) een geste zullen doen... Oei... ik droomde....
  • Hubert Hermans

    6 jaar geleden
    Ja, prachtig gedaan. Je mag er best heel fier op zijn, jij wel. Maar dat de ,,bonzen,, (van zeil federatie en vooral politiekers en ministers hiermee hoog van de toren blazen.....blame on you. Met medailles van hardwerkende sporters staan ze mee op de eerste rij, maar financi"ele hulp geven...hola hola..... vooral wel de buitenlandse reizen en wedstrijden meepikken, op hotel, vervoer, etentjes......een schande ! Dit is het resultaat van hard werken van Emma, en alleen van Emma.