Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © iStock

Belgen krijgen Spaanse vakantiewoning steeds moeilijker verhuurd

ReizenSteeds meer Belgen krijgen hun Spaans vakantieverblijf moeilijk verhuurd. Daarnaast is de bezettingsgraad van de vakantiewoningen in Spanje vorig jaar voor het eerst in vijf jaar gedaald met zo'n 3 procent. Dat blijkt uit een analyse van vastgoedbedrijf Azull op basis van officiële cijfers. 

100 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Dat is normaal, wie vertrekt er nu op vakantie naar een dictatuur ?
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    In Tenerife verhuurt men nog altijd even gemakkelijk en de verhuuropbrengst wordt nog niet eens aangegeven als inkomsten.
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Spaans Sociaal Verhuurkantoor oprichten, Sanchez ! Eigenaars en "geredden" allebei uit de nood !
  • aloysius spoormans

    6 jaar geleden
    Tenerife, eiland van de eeuwige lente, nooit te warm en nooit te koud. Prima vast internet, wifi en tv-vlaanderen. Mijn autotaks kost 49€/jaar. Boodschappen kosten de helft van in België. Restaurantbezoek komt op ongeveer een derde van wat het in Vlaanderen kost. Goede medische zorgen geheel gratis via Mutas. Vriendelijke locals, tenminste als je een mondje Spaans spreekt. Geen verwarming nodig, tel uit je voordeel!
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    De prijzen van de huur zijn zeer goedkoop. De prijzen van het onroerend goed gewoon belachelijk duur. Een kleine ingesloten pand, vervallen en niet aan het strand wordt ingemijnd aan 500000 Euro. Hetzelfde pand hier geen vijftig duizend ..