Het proefeiland voor de kust van Knokke zal er volgens staatssecretaris voor de Noordzee, Philippe De Backer, niet komen.
Volledig scherm
Het proefeiland voor de kust van Knokke zal er volgens staatssecretaris voor de Noordzee, Philippe De Backer, niet komen. © Rv

Weyts verbaasd dat De Backer proefeiland Knokke schrapt: "Niets doen is geen optie. We móeten Knokke en zijn inwoners beschermen"

Vlaams minister van Openbare Werken Ben Weyts (N-VA) reageert vandaag verbaasd op de berichtgeving dat het proefeiland voor de kust van Knokke er voorlopig niet komt. Dat meldde staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer (Open Vld) gisteren. Hij vraagt Weyts om met alternatieven te komen.

137 reacties

  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    willy goelen >>> mooi geschreven man ....als ze het beter weten ,laat ze maar pootje baden op de Lippenslaan !!!!! Laat maar zijn , het geld dat je daar niet moet insteken , kan je besteden aan de armzalige pensioenen van de privé. En als het water te hoog komt , dan moet Lippens het water maar tegenhouden ; Mozes kon dat ook .
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    @ Gerard Braeckmans , Weyts is gewoon een belachelijk ventje, alsook Van Den Driesche en Muyters is toch wel de clown van de NVA , ik ben zeker geen NVA stemmer .Maar persoonlijk denk ik , dat een eiland de toekomst veilig kan stellen.
  • Francois Sals

    6 jaar geleden
    waar maken we ons druk over , laat de zeedijk en de lippenslaan maar overstromen als ze niet willen luisteren , de Nederlanders weten wel beter , deze hebben ervaring .Enfin als het water in de lippenslaan loopt ,kunnen ze een kano kopen en hun golfkarretjes naar het containerpark brengen!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Weyts weer,wie had het weer kunnen betalen?.Wat ging NVA weer doen ,èèn of andere belasting invoeren om het te financieren,is het al niet genoeg dat NVA op 4 jaar tijd de staatsschuld met miljarden de hoogte hebben ingejaagd en we vandaag extra belastingen betalen om die zogezegd terug te schroeven,mooi gelogen heel die hun verkiezingsprogramma,maar in oktober en volgend jaar zal er aan gedacht worden
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Gisteren in Terzake was Weyts, ronduit belacheliijk.