photonews
Volledig scherm
© photonews

Villa van 30 miljoen euro op Mallorca dan toch louter bedoeld voor vakantie van familie Michael Schumacher

Formule 1De villa die Corinna Schumacher vorige maand op Mallorca heeft gekocht, is er dan toch eentje om louter de vakantie door te brengen. Volgens de plaatselijke burgemeester zou de echtgenote van F1-legende Michael Schumacher er zich samen met haar man definitief vestigen. Sabine Kehm, manager van 'Schumi', ontkent.

63 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Ik vind dit heel mooi van haar. Nogmaals een bewijs dat liefde tussen twee mensen veel kan verzetten. Ik hoop voor haar en zeker voor hem ,dat alles op lange termijn rustig en goed komt. Een sterke vrouw moet ik zeggen.
  • Peter Bevers

    6 jaar geleden
    Gerda Heyndrickx ik vind jou commentaar heel kwetsend en totaal ongepast. Als ge niks zinniger te vertellen hebt , zwijg dan !
  • Jan Lanclus

    6 jaar geleden
    Corinna super vrouw? Vraag het eens aan Heinz-Harald Frenzen ...
  • Gerda Heyndrickx

    6 jaar geleden
    Madam zal liever in Mallorca zitten dan in Zwitserland. Voor Michael speelt het geen rol. Ne plant verzorgen kan men overal !!!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Ik weet niet hoe het met Michael gesteld is en ik hoef het ook niet te weten want dat is privé maar mag ik hopen voor hem dat hij er, al is het maar zo miniem mogelijk, toch nog kan van genieten. Al de rest is bijzaak.