vtm
Volledig scherm
© vtm

'Familie'-acteur Jef De Smedt geeft Margriet Hermans een veeg uit de pan: "Helemaal niet netjes"

Showbizz"Ik heb al beter gezien." Dat was het verdict van Margriet Hermans over de zomershow 'Cruise Nostalgie'. Een recensie waar 'Familie'-acteur Jef De Smedt duidelijk niet mee kan lachen. Op Instagram geeft hij Hermans een veeg uit de pan.

83 reacties

  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Man man man wat commentaren hier zeg,zo jarloes op andere acteurs ik denk niet dat hij vroeg of laat moet aankloppen bij het ocmw die heeft geld zat.laat ieder zijn ding doen.
  • Marc Verdonck

    6 jaar geleden
    Jef binnen enkele jaren moet je geld krijgen van het ocmw zoals vele acteurs. Bij de volgende voorstelling zullen we met wat volk boe komen roepen is het dat wat je wil.
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Jef menneke, ge zijt enkel goed voor onnozel theater op pensenkermissen of dwaze soaps als Familie. Wat gij doet heeft met acteren niks te maken. Ne nek hebt ge blijkbaar wel. Als een collega eerlijk kritiek geeft, en ze deed dit niet op een kwetsende manier, dan hecht je daar waarde aan en gebruik je het om jezelf te verbeteren. Maar over die professionaliteit beschik jij niet hé!?
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Dat noemt men vrije meningsuiting. Daar heeft die oen van familie nog niet van gehoord.
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Margriet heeft het hart op de tong en is een zalig mens.En Jef De Smedt is de naam 'acteur' absoluut niet waard,dat is nog slechter dan slecht.Tja,de waarheid kwetst zeker?