'Henk en Jolanda' logeerden acht dagen in hotel Marcant. Ze lieten er een onbetaalde rekening van bijna 1.000 euro achter.
Volledig scherm
'Henk en Jolanda' logeerden acht dagen in hotel Marcant. Ze lieten er een onbetaalde rekening van bijna 1.000 euro achter. © RV Facebook / Marcant

'Henk en Jolanda' lijken joviale zestigers, maar laten spoor van onbetaalde rekeningen achter: gedupeerde hotelier heeft nu zelf klacht aan been

OplichtingEen gepensioneerd koppeltje dat zichzelf 'Henk en Jolanda' noemt en op het eerste zicht heel erg 'normaal' overkomt, heeft in een Nederlands hotel een onbetaalde rekening van bijna 1.000 euro achtergelaten. Nadat hun foto op Facebook terechtkwam, bleek dat het stel ook al een pak andere slachtoffers maakte. De hoteluitbater heeft nu zelf een klacht aan zijn been wegens schending van de privacy.

64 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Francinne Declerclerque je vergeet dat deze mensen ook gewone goedgelovige mensen geld hebben afgetroggeld en dit ook bij verschillende kerkgemeenschappen hebben geprobeerd, en er hoogstwaarschijnlijk in zijn geslaagd. Het zijn dus helemaal niet zo'n onschuldige bejaarden maar rasechte oplichters en die mogen van mijn part ontmaskerd worden. En de mensen uit de horeca proberen ook maar hun boterham te verdienen dus ik zie niet in waarom zij terecht zouden moeten opgelicht worden volgens u?
  • Stefanie-Elisabeth Mortier

    6 jaar geleden
    Welke privacy... Die hebben we allang niet meer sinds facebook google en andere dingen bestaat via online. Zelfs de overheid weet waar we zijn wat we doen wanneer en met wie we omgaan. Dus zoveel privacy hebben we niet meer.
  • Gerrit gasthuis

    6 jaar geleden
    14 dagen schandpaal plus een weekje voor het bestuur van de BWO
  • Sacha VL

    6 jaar geleden
    Schending van de privacy; dat gegeven valt bij mij volledig weg als de mensen aan het stelen gaan, dat mag ook niet. Maar als niemand er iets aan doet, dan neem je uiteindelijk het heft zelf in handen (en terecht).
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    De wet is er duidelijk om misdadigers te beschermen en slachtoffers nog wat meer leed te bezorgen, beschamend.