twitter  @guardiacivil
Volledig scherm
© twitter @guardiacivil

Schrijnende beelden: dierenmishandelaar smijt z'n gedumpte puppy over het hek

Een schrijnend geval van dierenleed schokt Spanje. Bewakingscamerabeelden van een dierenasiel in de plaats San Roman de la Llanilla in de noordelijke regio Cantabrië hebben op 8 augustus gefilmd hoe een onbekende man zijn witte hond letterlijk wegsmijt. 

9 reacties

  • Anita Van Der Spurt

    6 jaar geleden
    Dit is de reden waarom ik liever dieren zie dan mensen !
  • Chris Ulrichts

    6 jaar geleden
    Spanje is sowieso niet het land waar ze 'beschaafd' omgaan met dieren. Stierenvechten en galgo's zijn er nog zo'n voorbeeld van. Al wil ik zeker niet gezegd hebben dat in ons land derlijke dierenbeulen onbestaande zijn.
  • Liesbeth Bal

    6 jaar geleden
    Zo iets vreselijk gebeurt hier ook. Heeft laatst nog in het nieuws geweest. Iemand die zo iets doet zwaar straffen en laten betalen.
  • mundone Francisca

    6 jaar geleden
    Mensen zaagt toch niet wat er in Spanje gebeurd. Denken jullie nu echt dat het hier beter is. Kijk maar eens naar het onverdoofd slachten.Dat vind ik een veel ergere situatie en daar word niets aan gedaan.Denk eraan dat er nog steeds overvloedig onverdoofd geslacht word maar dan eerder bij hun thuis en als het moet gebeurd het binnen.
  • Ben De Staercke

    6 jaar geleden
    Spanjaarden zijn gefrustreerde smeerlappen als het op dieren aankomt. Zulke dingen gebeuten daar dagelijks, zeker in het zuiden van dat land is het erg gesteld. Zoek maar eens op wat erbdara met de jachthonden gebeurt. Walgelijk!