Sinds begin deze week staat buiten een bord met de tekst 'adult-only'.
Volledig scherm
Sinds begin deze week staat buiten een bord met de tekst 'adult-only'. © RV

Restaurant weigert kinderen na 17 uur: "Zo creëren we rust voor onze klanten"

BuitenlandDe beslissing van een Duits restaurant om na 17 uur geen kinderen meer toe te laten, lokt zowel verontwaardiging als begrip uit. "Kinderhater", klinkt het. Maar de uitbater ziet het probleem niet. "Zo creëren we rust voor onze klanten", zegt hij.

61 reacties

  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Niet alle kinderen zijn een feest om in de buurt te hebben, klopt helemaal. Veralgemenen is echter dom. Trouwens, de keren dat ik me al ongemakkelijk heb gevoeld omdat er aan het tafeltje naast ons zo'n compleet uitgeblust koppel zat, lang gezicht, geen woord tegen elkaar zeggen en om de tijd te doden dan maar non-stop met een begrafenisgezicht zitten staren naar de mensen langs hun. Gezellig! Of megaluid bellen in slecht Engels om aan te duiden hoe'n belangrijke job ze hebben.
  • Rafael Olim

    6 jaar geleden
    Helemaal akkoord met die eigenaar. Kinderen van deze dagen hebben geen respect en geen opvoeding.
  • Ineke Kustermans

    6 jaar geleden
    Ik heb zelf schatten van kinderen, maar als ik met mijn man uitga, zonder kinderen, is dit ook echt zonder kinderen. Als ik m'n eigen kinderen niet meeneem, wil ik al zeker geen last van die van iemand anders. Doe mij maar lekker een kinderloos restaurant!!
  • Christina Clemens

    6 jaar geleden
    Ik begrijp de uitbater. Er zijn zoveel onopgevoede kinderen. Die mogen rondlopen en krijsen in een restaurant. Eerlijk ik kan er niet tegen. Wanneer ik n'a een drukke werkdag uit eten ga wil ik rustig zitten. Wil dat zeggen dat er geen geluid mag zijn? Neen maar het hangt er van af hoe. By the way ik zie dolgraag kinderen maar ze moeten opgevoed zijn. Mijn kinderen en kleinkinderen bleven en blijven mooi aan tafel zitten.
  • etienne bies

    6 jaar geleden
    Dominique Blondeel Heeft niets met verdraagzaamheid te maken , maar met opvoeding van de kinderen. Daarbij , de eigenaar beslist zelf welke niche hij wilt.