AFP
Volledig scherm
© AFP

"Melania telt elke minuut tot Trump weg is uit het Witte Huis, zodat ze kan scheiden van hem"

BuitenlandDe Amerikaanse first lady Melania Trump wil scheiden van haar man, maar ze wil eerst wachten tot zijn termijn in het Witte Huis is afgelopen. Dat blijkt uit twee passages uit het recent uitgebrachte boek van Omarosa Manigault-Newman, een ex-medewerkster van de Amerikaanse president Donald Trump. 

198 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is Manigault-Newman rancuneus (bijna even rancuneus als Trump), maar daarom zijn haar beweringen nog niet verzonnen! Zegt het niet genoeg dat Melania niets ontkent, ook niet nu ze het tijdens een conferentie over cyberpesten over de mogelijk negatieve effecten van sociale media had?
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Pure fantasie van Manigault-Newman. Die wil Trump beschadigen uit rancune. Die wil veel boeken verkopen om rijk te worden. Wat de Amerikanen echt denken van Trump zullen we zien bij de volgende verkiezingen. Bashen is voor sommigen een verslaving geworden. Zielig!
  • luc baken

    6 jaar geleden
    als ze geen argumenten meer hebben tegen trump pakken ze zijn familie wel
  • Kirsten Devolder

    6 jaar geleden
    Ik tel ook elke minuut tot Trump weg is uit het Witte Huis! Elke seconde...
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    @Walter Stassen, als hij vocht voor zijne porte-monnaie zou hij die 400.000 dollar/jaar salaris als president zeker aannemen. nu is hij president voor 1 dollar. Bekijk de economie in Amerika, die is de laatste decennia nooit zo goed geweest.