Queen of Soul, Aretha Franklin
Volledig scherm
Queen of Soul, Aretha Franklin © EPA

"Rust in vrede, jij Queen": Celebs en BV's rouwen om Aretha Franklin

CelebritiesAretha Franklin is vandaag overleden in haar huis in Detroit. Niet alleen haar vrienden en familie rouwen om het verlies, maar ook haar fans over heel de wereld. Onder hen zijn ook heel wat celebs, die haar eren op Twitter.

3 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Hele grote zangeres van de soul music Een icoon van de muziek R.i.p Merci voor de super mooie liedjes Met een wereldstem
  • Rudi De Schrijver

    6 jaar geleden
    Wat een verlies voor liefhebbers van soulmusic ,van deze prachtige artieste waarmee ik opgegroeid ben ,het was een eer haar te mogen meegemaakt hebben ,terug een icoon vertrokken uit onze generatie van british pop 60&70 ,motown,soul and bleus,ze ontglippen ons beetje bij beetje
  • willy cornille

    6 jaar geleden
    Celia Cruz Cuba, Aretha Franklin VS, 2 onvergetelijke iconen uit de muziek die voor eeuwig zullen verder leven in mijn hart..
  1. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.
  2. Heeft J.K. Rowling na alle controverse nog vrienden overgehouden aan de ‘Harry Potter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”
    PREMIUM
    Celebrities

    Heeft J.K. Rowling na alle controver­se nog vrienden overgehou­den aan de ‘Harry Pot­ter’-films? “Ze heeft mijn leven gered”

    De Britse schrijfster J.K. Rowling (58) ligt al lange tijd onder vuur vanwege haar standpunten over transgender personen. Niet alleen haar fans zijn verbolgen, maar ook de acteurs die destijds bekend werden dankzij haar boeken. Daniel Radcliffe (34), Emma Watson (34), Rupert Grint (35) en vele anderen stonden onder druk om een kant te kiezen. Wie heeft dat gedaan en wie niet? En zijn er nog acteurs over die haar onvoorwaardelijk steunen? “Ze heeft mijn leven gered.”