Ter hoogte van het metrostation IJzer zijn aan de oppervlakte werken aan de gang en in het station zijn brokstukken losgekomen.
Volledig scherm
Ter hoogte van het metrostation IJzer zijn aan de oppervlakte werken aan de gang en in het station zijn brokstukken losgekomen. © Google Maps

Metroverkeer Brussel herneemt nadat brokstukken van plafond vielen in station IJzer

BinnenlandHet metroverkeer op lijnen 2 en 6 is rond 18.15 uur kunnen hernemen maar het metrostation IJzer blijft wel gesloten tot morgenvroeg. Dat meldt de MIVB. Eerder waren er brokstukken van het plafond gevallen.

9 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Het PS-beleid brokkelt af in Brussel.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Als het erg geregend heeft, sijpelt er in Kunst-Wet water door het plafond. Dan staan er zelfs plassen op het perron. Stel je voor dat heel die jandoedel instort. Bangelijk.
  • Jacob De Waere

    6 jaar geleden
    Binnenkort wordt het zo erg dat europa onze infrastructuur gaat moeten subsidiëren... eerst de tunnels daarna de bruggen.
  • Pieter Martens

    6 jaar geleden
    België in staat van ontbinding.
  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    Een ijzerdraadje errond en het probleem is opgelost, zoals de verlichtingspunten in de Kennedytunnel. Als de boel dan helemaal naar beneden komt binnen een paar jaar zal het wel de schuld zijn van de Vlamingen en mogen (sorry, moeten) die de factuur maar betalen.