Adam White, vriend van de Johnsons én van Ivana Smit.
Volledig scherm
Adam White, vriend van de Johnsons én van Ivana Smit. © Ton Voermans

"Niet Alex en Luna flirtten met Ivana Smit. Het was andersom, zij versierde hen"

Wie was Ivana Smit? Twee getuigen, twee vrienden van Ivana, schilderden vandaag onder ede in de rechtbank in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur zo’n verschillend beeld van het overleden Nederlandse-Belgische model (18) dat het leek of ze het over andere vrouwen hadden. Een van de twee is ook een van de beste vrienden van Alexander Johnson. "Alex moest huilen toen hij mij vertelde wat er was gebeurd."

21 reacties

  • George Verbeek

    6 jaar geleden
    Die Alex en Luna zijn behalve rijk ook nog zogezegd totaal onschuldig. Wel vreemd dat ze zijn gaan lopen dan!
  • Deleted Deleted

    6 jaar geleden
    Kuala Lumpur is niet de plaats voor een mooi, kwetsbaar 18-jarig meisje helemaal alleen. onderschat de verschillende gezichten van deze (overigens prachtige) stad niet.
  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    18jaar... wat doet die daar alleen???? en ik geloof idd de andere versie! De meeste zo genaamde slachtoffers zijn echt niet zo onschuldig en braaf hoor!
  • Stephan Priem

    6 jaar geleden
    Sex, drugs en rock&roll overgoten met véél alcohol en pure decadentie is nooit een goeie combinatie, blijft natuurlijk de vraag of een 18-jarig meisje zonder ouderlijk toezicht hier wel thuis hoort.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Vrienden van het koppel kan en mag je nooit geloven , het slachtoffers kan zich niet meer verdedigen en dus zijn zulke getuigen waardeloos ! Het Koppel zelf kan je ook niet geloven omdat ze alles zullen doen om uit de cel te blijven ! Ze zijn ten minste aansprakelijk en mee schuldig aan haar dood omdat het in hun Appartement gebeurt is !