Professor Wim Moesen.
Volledig scherm
PREMIUM
Professor Wim Moesen. © Joel Hoylaerts / Photonews

"Ook ons land investeert veel te weinig in bruggen, autosnelwegen, spoorwegen en havens"

Italië met de vinger wijzen omdat het te weinig geld heeft uitgetrokken voor het onderhoud van de brug in Genua, is deels terecht. "Maar ook Belgische politici investeren al jarenlang veel te weinig in publieke infrastructuur, zoals bruggen, autosnelwegen, spoorwegen en havens. En de burger? Die liet onze politici gewoon betijen."

12 reacties

  • Joseph Vande Reyd

    6 jaar geleden
    Waar waren uw bekommernissen voordat u op pensioen ging Mr.Moesen?met dit soort mensen staan wij even ver als met "onze"politici,verwijten sturen na de ramp kan iedereen,spreken er voor een te vaak genegeerde plicht
  • Joseph Vande Reyd

    6 jaar geleden
    Op een punt heeft deze professor gelijk,de Belgische kiezer is een godsgeschenk voor de bende graaiende en belastingverhogende politici die dan ook niks voor het volk doen,hun enige bekommernis is hun eigen ik
  • james vroman

    6 jaar geleden
    camera's en flitspalen zijn belangrijker .
  • Stephan Priem

    6 jaar geleden
    Investeren in iets dat enkel maar geld kost is nooit een prioriteit geweest in België, wat voor kleur deze regeringen ook hadden maar BTW, taksen, accijnzen en belastingen op van alles en nog wat heffen zijn we wereldkampioen. Belgium the land of taxpayers is in't buitenland geen leuze maar bittere realiteit.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    6 jaar geleden
    Maar op andere vlakken zijn we dan weer wel kampioen : 5 regeringen, 10 provincies, 100 ministers, 500 parlementsleden, 1000 burgemeesters, 10.000 gemeenteraadsleden, 100.000 meeëters, 500.000 werklozen, 2.000.000 ambtenaren en 450 miljard overheidsschuld. En dan was ik de koning nog vergeten.