De militaire parade tijdens de Franse nationale feestdag in Parijs bracht Trump op een idee.
Volledig scherm
De militaire parade tijdens de Franse nationale feestdag in Parijs bracht Trump op een idee. © AFP

Pentagon stelt Trumps felbegeerde militaire parade uit, president legt schuld bij Washington D.C.

De militaire parade waar president Donald Trump om had gevraagd, en die op de agenda stond voor november van dit jaar in Washington, is uitgesteld naar 2019. Dat meldt het Pentagon in een verklaring. Volgens Amerikaanse media zou het defilé 80 miljoen dollar meer kosten dan gepland.

10 reacties

  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Typisch Trump. Hoeveel moet België voor de F-35 gevechtsvliegtuigen betalen ? +- € 12 miljard. Hoeveel meer zal hij nu ter beschikking hebben? Maximaal $ 92 miljoen. Onafhankelijk daarvan dat hij dit geld beter in sociale projecten zou kunnen investeren kan je daarvoor misschien de staart van een F-35 aanschaffen en niet "gevechtsvliegtuigen".
  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Een verwende kleuter die tekeergaat omdat hij zijn goestingske niet krijgt? Nee, een "democratisch" verkozen president, ook wel bekend als de Koerier van het Kremlin.
  • Alan Janssen

    6 jaar geleden
    Dominique wat heeft de huidskleur van de vorige president er mee te maken....
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    was het de zwarte obama geweest was er geen vuiltje aan de lucht,maar deze President moet op alle mogelijke manieren tegen gewerkt worden,spijtig,onze media heeft daar ook een handje van weg
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    Francois, om wat show te verkopen gaan we dan met geld gooien ? Uiteindelijk zijn die militaire parade's van vorige eeuw. Als er mensen zijn die uw mening delen (uw en hun goed recht) betaal er dan voor. Wie een feestje wil, moet er ook voor betalen.