AFP
Volledig scherm
© AFP

Grootste nederlaag ooit Serena Williams was geen verrassing, Amerikaanse komt nu met aangrijpende verklaring: "Ik kon het niet uit mijn hoofd krijgen"

TennisSerena Williams (36) leed begin deze maand een bijzonder pijnlijke nederlaag op het toernooi van San José. De Amerikaanse verloor met 6-1 en 6-0 van de Britse Johanna Konta, haar grootste nederlaag ooit. Williams kon zich echter niet concentreren. Vandaag vertelde ze waarom: tien minuten voor aanvang van de partij vernam ze dat de moordenaar van haar halfzus Yetunde Price vrijgelaten zou worden. 

8 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Serena mooie speelsters lef moed en karakter ,een goede moeder voor haar kind,kan ook zijn dat ze daarom op haar gsm zat,voor de wedstrijd,trouwens dat is jullie hieronder niet jullie zaak,alsof jullie wel zonder je gsm kunnen hoeveel onder jullie gaan met je gsm slapen,heel veel jaloezie zie ik hier,deze dame is 36 jaar ik ken niet veel toppers op die leeftijd
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als je bijna nooit verliest dan ben je het ook niet zo gewoon om te verliezen. En een normaal sportmens zit 10 minuten voor de wedstrijd niet op zijn smartphone. Maar iemand die meer dan 20 jaar haar sport zo overtuigend domineert is geen normaal sportmens.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Wanneer die vliegende bom verliest is ter altijd iets. Ze loopt over van de pretentie. Walgelijk.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Welk normaal sportmens zit 10 minuten voor een grote match nog op zijn smartphone bezig.Er zullen meer en meer slechte dagen komen dan goede maar daar zal ze nog niet over nagedacht hebben.
  • Maria Nuytkens

    6 jaar geleden
    Pillekes werken niet meer zeker !!!!!!