Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Van chemo tot sixpack: man (30) deelt foto’s van ongelofelijke transformatie die hij in amper 6 maanden tijd onderging

BuitenlandTwee weken kreeg de Nieuw-Zeelandse Gary-John Hill (30) nog toen hij in september vorig jaar bij de dokter langsging omdat hij maar niet af raakte van een hardnekkige hoest. Hij bleek op verscheidene plaatsen in zijn lichaam tumoren te hebben en startte de volgende dag al met chemotherapie. Want hij wilde zich niet laten doen. Hij vocht terug. En hoe.

25 reacties

  • Johan Van der Berg

    6 jaar geleden
    Hij had natuurlijk voor de chemo ook al zo’n gespierd lijf. Hij is na de chemo terug op dat niveau gekomen. Dat is natuurlijk ook straf, maar het is niet dat hij op 6 maanden tijd van papzak naar fitnesslijf is gegaan natuurlijk.
  • Valerie Marien

    6 jaar geleden
    Voor al degenen die het niet weten of beter eerst wat zouden nadenken alvorens een reactie te plaatsten. Zijn tattoo staat op sommige plaatsen aan de andere kant aangezien sommige foto's spiegelfoto's zijn. Dit noemt men spiegeling.
  • Ellen Debord

    6 jaar geleden
    Bram Mertens foto is in spiegel getrokken . Dus wel correct.
  • Bram Mertens

    6 jaar geleden
    wel vreemd dat zijn tattoo van arm verwisselt ? ?
  • chelle db

    6 jaar geleden
    Voor degenen die niet geloven dat je dit kan bereiken op zo'n korte tijd; probeer het eens in plaats van in de zetel te hangen, dan pas kan je een oordeel vellen. Heb je dat er niet voor over zeg dan ook niet dat het niet kan.