Sofie zette deze foto online.
Volledig scherm
Sofie zette deze foto online. © Sofie Weckx

Sofie troost varken dat pijn lijdt na ongeval, maar wordt opgepakt: "Agente brulde in mijn oor en ze scholden me de huid vol"

Lubbeek"Een moment van menselijkheid", dat wilde Sofie Weckx (23) uit Scherpenheuvel naar eigen zeggen nog bieden aan een varken dat gisteren uit een gekantelde vrachtwagen was gevallen in Lubbeek. Haar actie eindigde in de cel.

247 reacties

  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Heb voor deze vrouw heel veel bewonderingen.
  • Kceetje Cleymans

    6 jaar geleden
    Als je in de weg gaat lopen bij een politieactie wat verwacht je dan ... nooit gedacht over de stress die je zelf dan veroorzaakt bij die dieren. Rust en kalmte zal je carrière als dierenarts belemmeren
  • Christ Kanters

    6 jaar geleden
    Het zijn maar varkens dit beeld MOETEN we veranderen , heel fijn dat deze dame hier van het voorbeeld geeft ,Laten we Haar steunen .
  • Bert Vanpoucke

    6 jaar geleden
    Er zal sowieso wel iets niet kloppen in dit op sensatie berust emo verhaaltje. Er waren ook andere mensen die de getroffen varkens hielpen. Zij zijn niet opgepakt.
  • PIETER ROGIERS

    6 jaar geleden
    De mens moet het verstand hebben om op een goede manier met dieren om te gaan. Het moment van slachten moet snel en pijnloos gebeuren, die technieken bestaan. Dierenrechtenorganisaties willen de mens het recht op gebruik van dieren voor onze voeding, kledij, vrije tijd, sport en medische proeven ontnemen, dat is een brug te ver!