AP
Volledig scherm
© AP

Turkije neemt maatregelen nadat VS dreigen met extra sancties

BuitenlandDe Turkse regering heeft vandaag een reeks nieuwe maatregelen aangekondigd om de banken en de vastgoedsector in Turkije te beschermen tegen "economische aanvallen", zo meldt het staatsnieuwsagentschap Anadolu. De Turkse lira is na enkele dagen van herstel weer 8 procent gedaald in waarde tegenover de dollar.

17 reacties

  • Tommaso Pizzico

    6 jaar geleden
    Crisis is :Erdogan geld uitgeeft voor zijn waanzin projecten met geld dat ie niet heeft en dus moet lenen..
  • Stefan T'Servranckx

    6 jaar geleden
    Go Trump!
  • Atan Sahin

    6 jaar geleden
    Trump komt nog niet aan de dikke teen van Erdogan, Trump is nog maar pas President en heeft al overal miserie en zijn volk haat hem, Erdogan is al jaren President en overwon keer op keer en zijn volk draagt hem op handen.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Foto inderdaad van een geslagen hond en het zal nog erger worden, hij is nu zijn aftocht al aan het plannen maar weet niet waar been. Ik hoop naar de cel en voor een volks tribunaal brengen met jury leden van mensen die nu in de cel zitten zonder proces.
  • Frans Peeters

    6 jaar geleden
    Erdogan hoeft geen bang te hebben hij zit op een kruispunt waar Trump niet langs kan en zal voor het oosten kiezen om zijn volk niet de torenhoge intresten van de Rothschild familie door te rekenen, iets wat onze westerse landen wel doen. Schulden maken waar de intresten aflost moeten worden door belasting aan de kleine man