In de richting van Brussel wordt gewerkt tot maandagochtend 3 september om 6 uur.
Volledig scherm
In de richting van Brussel wordt gewerkt tot maandagochtend 3 september om 6 uur. © Photo News

Zware hinder verwacht door werken op E40 in Bertem en Heverlee

BinnenlandVanaf vrijdag 24 augustus zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) stukken van het betonnen wegdek op de E40 in Bertem en Heverlee herstellen. In de richting van Luik duren de werken tot en met maandagochtend 27 augustus om 6 uur en in de richting van Brussel tot maandagochtend 3 september om 6 uur. Ondanks de vakantieperiode verwacht het Vlaams Verkeerscentrum ernstige hinder en raadt het de automobilisten aan om alternatieven te zoeken voor verplaatsingen tussen Luik en Brussel en tussen Lummen en Leuven.

2 reacties

  • Richard Derijcke

    6 jaar geleden
    Agentschap Wegen en Verkeer, de meest amateuristische instelling ooit. Wie staat aan de leiding van dit agentschap en wie zijn de zogenaamde experts die deze werken en werven uitwerken ? Ik heb de indruk dat het allemaal telewerkers zijn die nooit zelf de baan op moeten met de auto.
  • Prisoner 24601

    6 jaar geleden
    oje: "zo weinig mogelijk" 2 grote Belgische autostrades gebruiken !! Wat is dat voor een advies ? De secundaire wegen zullen weer propvol zitten (dat weten we ondertussen al met al die werken in die omgeving) Nou nou, hopelijk komen er weer geen doden van op de secundaire wegen. Op de E40 van 4 naar 1 rijstrook, nou , dat zal goed gaan.