AP
Volledig scherm
© AP

'Killer papa' vermoordde zijn vrouw en twee dochtertjes thuis en stak ze in brandstoftanks op zijn werk

Christopher Watts (33) vermoordde zijn zwangere vrouw Shanann (34) en zijn twee dochtertjes, Bella (4) en Celeste (3), thuis en propte de lijkjes van de kleine meisjes daarna in bijna volle brandstoftanks op zijn werk. Het Amerikaanse gezin uit Frederick (Colorado) kampte al langer met geldproblemen en Shanann vertelde een vriendin dat Chris haar mogelijk bedroog. Op tv toonde hij zich deze week eerst nog emotioneel over zijn vermiste gezin, om enkele uren later te bekennen dat hij hen zelf had vermoord.

24 reacties

  • Cedric De Waele

    6 jaar geleden
    Hik heeft bekend. Staat duidelijk in het artikel.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Marc, hij heeft bekend en de speurders gezegd waar hij de lijken heeft verstopt. Op welk extra bewijs moeten we wachten?
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Zoals Judi James zie ik een discrepantie tussen zijn lichaamstaal en wat hij te zeggen heeft, maar niet ten gevolge van onderdrukte schuldgevoelens. Ik zie hier de beheerste vrees om niet geloofwaardig over te komen. Hij probeert zich letterlijk goed in de hand te houden (gekruiste armen). Opmerkelijk is zijn vlotte praat en sterk concentratievermogen in het aanhoren van de vragen en het formuleren van antwoorden, en dat na wat er gebeurd is.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Marc Camp hij heeft bekend. Welke bewijzen wil je nog meer? ! In de eerste video was het al heel duidelijk dat hij loog.
  • tom moens

    6 jaar geleden
    Marc Camp, Mischien onschuldig?? ze zijn dood gevonden in brandstoftanks op de man zen werk.. ik zou het nu toch bizar vinden dat iemand buiten hem de lijken op ZIJN werk verstopt :s