Proximus League - KV Mechelen lijdt 1-2 nederlaag tegen Lommel

door
Belga
Leestijd 1 min.

Op de derde speeldag in divisie 1B heeft KV Mechelen vrijdag een 1-2 thuisnederlaag moeten slikken tegen Lommel. Bij de rust stond de 0-0 nog op het bord. Voor Mechelen was het de eerste wedstrijd in het vernieuwde stadion. Sebastiaan Brebels zette de bezoekers net voor het uur op voorsprong. In de 73e minuut moest Mechelen met tien voort, na een rode kaart voor Seth De Witte. Ondanks de numerieke minderheid kwam Mechelen drie minuten voor tijd langszij via Mathieu Cornet. In blessuretijd bezorgde Leonardo Miramar Rocha Lommel alsnog de volle buit.

Met 7 punten gaat Lommel aan de leiding. Westerlo, zaterdag tegen Union, en Oud-Heverlee Leuven, zondag tegen Beerschot Wilrijk, kunnen nog op gelijke hoogte komen. Mechelen is met 2 punten zesde.