Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rechter fluit Francken opnieuw terug

Yassine B., die in een gesloten centrum wachtte op zijn uitwijzing naar Marokko, kwam gisterenavond, na een arrest van de Raad Voor Vreemdelingenbetwistingen (RVV), op vrije voeten. B. mag nu thuis zijn proces afwachten. Dit lijkt - alweer -geen goed nieuws voor het uitwijzingsbeleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Francken.

321 reacties

  • tom slabbaert

    6 jaar geleden
    De diensten van Francken zijn de slechtst werkende diensten van ons land!
  • peter colson

    6 jaar geleden
    En wanneer op dat proces wordt beslist dat hij het land uit moet, dan zijn ze zijn spoor bijster.Ge moet toegeven, op dat gebied is België heel voorspelbaar
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Peter Smets, wil je soms bewijzen dat je ook latijn gestudeerd hebt ? Maar blijkbaar ken je het niet zo goed als hij waar je met afgunstig naar verwijst.
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    @ Marc Baeyens: "Het zal nog een generatie duren voor aleer de rotte appels er uit zijn." Lex dura, sed lex, Baeyens, om het met de woorden van uw afgod te zeggen. M.a.w. ge zult het niet meer meemaken. In paradisum te ducant angelis. Have fun there !
  • Danny Damiaens

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat alle andere partijen hun les geleerd hebben en dat de nva en openvld zeker geen oplossing is voor de man in de straat!