Teodorczyk tekende gisteren een contract voor vier seizoenen bij de Italiaanse eersteklasser. Naast hem: algemeen directeur Franco Collavino.
Volledig scherm
Teodorczyk tekende gisteren een contract voor vier seizoenen bij de Italiaanse eersteklasser. Naast hem: algemeen directeur Franco Collavino. © rv

Alleen Mogi Bayat kreeg dure Teodorczyk weg, Anderlecht ontvangt verre van 7 miljoen euro

AnderlechtLukasz Teodorczyk (27) gaat naar Udinese, met dank aan... Mogi Bayat. Achtergrond bij de opvallende terugkeer van de makelaar binnen Anderlecht.

18 reacties

  • marc germeau

    6 jaar geleden
    Als Coucke dat nu leuk vindt of niet, makelaars als MB zijn onmisbaar in zaken zoals die van Teo. Udinese wil Bayat ook plezier doen omdat hij hen waarschijnlijk al dikwijls geholpen heeft. Ik ben zeker geen voorstander van omnipotente makelaars, maar mensen als Van Holsbeeck laten zich nu eenmaal slechte en dure voetballers op de mouw spelden. En dan moeten makelaars dat goed maken.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    volgens mij wordt den theo zijne prijs berekend op het aantal gemiste kansen , ja ok dan kom je misschien aan dit zotte bedrag , wat een circus jongens , gene naam
  • Floris Roberto

    6 jaar geleden
    Wat gaat dat domme speler in Italië doen. Weggegooid geld slechte investering zeer slechte investering.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    En hoeveel gaat er van dat bedrag nog af naar bayat?Het enige positieve is dat ze van zijn salaris af zijn.De rest is een flop.
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Marc sinnaeve Praet is al een tijd weg op Rsca dus uw info klopt niet en zelf HVH had noch voor Teo noch voor Dendoncker dat bedrag gekregen. Coucke is goed Bezig. Heeft een aantal zware contracten weggedaan wat goed is voor de opbouw van een nieuw RSCA. Maar als je het beter kan doe het dan.