EPA
Volledig scherm
© EPA

Meer dan 2 miljoen moslims starten hadj in Saoedi-Arabië

Meer dan 2 miljoen gelovigen zijn vandaag begonnen aan de pelgrimstocht naar Mekka (de hadj), de belangrijkste plaats van de islam in Saoedi-Arabië. De hadj is een van de grootste jaarlijkse religieuze bijeenkomsten ter wereld en vindt plaats tot en met vrijdag.

20 reacties

  • leppens victor

    6 jaar geleden
    Met zulk een aantal gekken per vierkante meter komt men in aanmerking voor een eervolle podiumplaats. mvg.
  • Joery Goubert

    6 jaar geleden
    De geschiedenis geeft ons veel geleerd. Maar ook veel oorlog te weeg gebracht.
  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Kamal Bandan; Wij hebben tenminste ook het recht om niet meer te geloven. En sinds we weten dat alles voortgekomen is uit de oerknal, kan geen enkele godsdienst oorlog on nog van mening veranderen. En die oerknal (atoombom) is er, JA JUIST, gekomen door onze goden. We moeten fier zijn om zo'n oorlogsstokers nog te eren. Maar ja deze opmerking zal dan ook weer gebannen worden van een forum waar iedereen het recht heeft om zijn mening te uiten. Is het uit schrik om?
  • Juliaan Van Reeth

    6 jaar geleden
    @Kamal Bandan: "Wie zegt dat jullie normen en waarden de perfecten zijn?". Niemand zegt dat hier omdat wij weten dat perfectie niet bestaat. Laat iedereen zijn ding doen? Probeer dat eens in gelijk welk land waar de islam het voor het zeggen heeft. Hopelijk kom je heelhuids terug.
  • schevernels diana

    6 jaar geleden
    Kamal Bandan we hebben vrije meningsuiting en mogen kritiek geven wat is daar mis mee trouwens aan elke religie is een "waanzinnig" kantje allemaal uitvindsels het is mooi en goed als het niet gebruikt zou worden om het andere denkgoed te vernietigen ten voordele van zijn eigen macht!