Rachel Pilli
Volledig scherm
© Rachel Pilli

Bejaard koppel veroorzaakte per ongeluk dodelijke bosbrand in Californië, nu krijgen ze golf van steun van de slachtoffers

De dodelijke bosbranden in Californië gaan gepaard met verdriet, vernieling, woede en wanhoop. Maar ook met liefde. Een bejaard koppel dat per ongeluk één van de branden heeft veroorzaakt, krijgt honderden lieve boodschappen vol steun van dezelfde gemeenschap die zo zwaar getroffen werd door de vuurzee.

13 reacties

  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    daar konden die mensen toch niet aan doen, dit is een ongeluk, met hele zware gevolgen, dat wel.
  • Hans Mannaerts

    6 jaar geleden
    Gerard, en dan? Rij je met je wagen, krijg je klapband en ga je daar gensters trekken. Dus maar alle autoverkeer stilleggen in een gebied van honderden zoniet duizenden vierkante kilometers wegens brandgevaar? In principe alle transport stilleggen en mensen verbieden buiten te gaan. En zelfs dan nog kan een achtergebleven stuk afval de brand veroorzaken.
  • Johan Vercarre

    6 jaar geleden
    De beelden doen je werkelijk verstijven. Dat er bij ons dan nog zijn die openlijk bekennen dat ze hitte en droogte zo tof vinden. Tot ze hetzelfde voor hebben.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het moest verboden worden om met caravans in een gevaarlijk zone te rijden. Of ze moeten een attest hebben van klapbestendige banden.
  • Godelieve Van Bellingen

    6 jaar geleden
    @Azdine Ben: artikel lezen dan zou je weten waarom ze zich schuldig voelen, maar het net niet hun fout is. @Nina Willems: in de steunbetuigingen word net benadrukt dat het hun fout niét is...