iStock
Volledig scherm
© iStock

Medeoprichter Superdry geeft 1 miljoen pond voor nieuw brexit-referendum: "Dit is een kans om gang van zaken te veranderen"

Julian Dunkerton, een van de medeoprichters van het kledingmerk Superdry, doneert 1 miljoen pond (1,1 miljoen euro) aan een organisatie die ijvert voor een nieuw referendum over de uitstap van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.

25 reacties

  • frans vullings

    6 jaar geleden
    alle voorstanders van de EU mij heeft het alleen nog maar geld gekost denk aan de BTW
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Brexit is het resultaat van een democratisch proces. Of bepaalde groepen van mensen daar nu mee akkoord gaan of niet, dat moet gerespecteerd worden. Het is niet omdat sommige mensen niet tegen hun verlies kunnen dat daarom de democratie op haar kop moet gezet worden.
  • Marcus Vertongen

    6 jaar geleden
    @guido bervoets. Je hebt gedeeltelijk gelijk. De Britten zijn voor gelogen en dat beginnen ze nu te beseffen. De EU is zeker het beste voor ons. Ik ben in Noord Ierland geweest en de meeste mensen daar willen in de EU blijven. Ik denk dat na de Brexit de UK uiteen gaat vallen.
  • Michael Van Acker

    6 jaar geleden
    spreek niet over de wedde van Farage. Partijbesturen hebben politici zoals Verhofstad naar EU verbannen waar ze als Eurocommisaris hondetduizenden hebben verdiend maar nooit democratie hebben gebracht.
  • Michael Van Acker

    6 jaar geleden
    guido bervoets, wil jij Erdogan bij de EU? nee, waar zit de democratie dan? Waar vroeger EU landen invloed hadden naamt China over: zie deals in Afrika en nu ook in Europa. Ja, Oost Europa maar ook Griekenland. In Europa verliezen we grip op de maatschappij omdat er tegenstrijd is. Europa is een gedrocht gecreërd door de VS! Wij staan nergens. En hoe sneller we dit beseffen, hoe sneller we kunnen ontbinden.