Eeckhout
Volledig scherm
© Eeckhout

Motard en passagier komen om bij zwaar verkeersongeval

10 reacties

  • Goyvaerts Patrick

    6 jaar geleden
    “Heb er mijn moto voor weggedaan, is te gevaarlijk geworden...” “België is gevaarlijk voor motards... “. Wat een onzin allemaal, reden er vroeger geen auto’s misschien? De moto wordt steeds populairder als vervoermiddel en alternatief voor de auto. Hoe meer moto’s hoe meer ongevallen waarin ze zijn betrokken! Dat is een logisch gevolg. Veel sterkte voor de nabestaanden!
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Mijn ondervinding is dat sommige autobestuurders instinctief minder of geen rekening houden met een motorfiets. Waarom? Omdat hij kleiner is. Zeker als je een motorfiets van voor ziet. Bij een auto, en zeker met een bus of vrachtwagen zullen ze zich niet riskeren geen voorrang te verlenen. Hun eigen leven hangt er vanaf. Zelden of nooit is een autobestuurder gekwetst bij een aanrijding van een motorfiets.
  • david hofkens

    6 jaar geleden
    sterkte aan familie
  • Desmet Desmet

    6 jaar geleden
    Motorrijders zijn ook zwakke weggebruikers, hebben net zoals fietsers geen bescherming. De beschermkledij is niet bestand tegen de inpact van zo een dergelijk ongeval. Spijtig genoeg het zijn de eerste niet en waarschijnlijk de laatste ook niet. Veel sterkte aan familie en vrienden.
  • Roger Sartet

    6 jaar geleden
    Vreselijk . Innige deelneming . Heb mijn motor daarvoor weggedaan , veel te gevaarlijk geworden. Je bent er de zwakke weggebruiker mee.
  1. “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen
    PREMIUM

    “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen

    “‘Op uw buik!’ riep hij. Maar ik protesteerde. Ik ben 80 jaar en ben al blij als ik op m’n benen kan staan.” Celine en Jozef werden in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen door twee jonge mannen op zoek naar waardevolle spullen. Ze kregen er flink van langs en werden opgesloten in hun kelder, terwijl Jozef nog maar net een openhartoperatie achter de rug had. “Ik dacht eerst dat mijn kleinkinderen een grap aan het uithalen waren. Maar toen werd ik pardoes op het bed gegooid.” Een reconstructie van een nacht waar de buurt nog lang over zal praten.
    Antwerpen, Kapellen
  2. “Mensen begrijpen de impact niet van een slechte review”: dit is waarom Uber Eats-koeriers vandaag staken
    PREMIUM
    10

    “Mensen begrijpen de impact niet van een slechte review”: dit is waarom Uber Eats-koe­riers vandaag staken

    Uber Eats-bezorgers leggen vandaag en morgen het werk neer. In weer en wind bezorgen ze jouw favoriete comfort food. De échte prijs betalen de maaltijdbezorgers zelf: ze worden onderbetaald, werken in schimmige statuten en zijn onderworpen aan de willekeur van een algoritme. Mostafa, Mohammed en Achmed vertellen over hun werk als koerier. “Mensen zien ons niet: ze nemen hun eten aan, maar ze geven niet om ons.”